ca urmare a bombardării inamice în regiunea Kharkiv, șapte persoane au fost ucise într-o zi/foto Unian, Andrey MarienkoCa urmare a bombardamentelor inamice în regiunea Kharkiv, șapte persoane au fost ucise în timpul zilei/foto Unian, Andrey Marienko

Ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Harkov, șapte persoane au fost ucise în timpul zilei, 34 au fost rănite.

Acest lucru este menționat în Rezumatul administrației militare regionale Harkov cu privire la situația din regiune ca de 8:00, care a fost transmis jurnaliștilor.

“Kharkiv: noaptea, rușii au tras 2 rachete, au căzut în zona deschisă dintre case și clădirea administrativă. Nu există victime preliminare. Se efectuează o inspecție a teritoriului”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că ocupanții au tras la districtele Bogodukhovsky, Izyumsky, Kharkiv din regiune.

Citește și:  un accident s-a întâmplat la Kiev pe Novoirpenskaya: două persoane au fost ucise (Foto, video) La Kiev, un accident a avut loc pe Novoirpenskaya: două persoane au fost ucise (Foto, video)  atac cu rachete asupra șantierului: numărul morților a depășit 30 de persoane Atac cu rachete pe oră Yar: numărul morților a depășit 30 de persoane

În special, în comunitatea Zolochiv, o cochilie a lovit o casă privată – doi bărbați au fost uciși, iar trei persoane au fost rănite ca urmare a bombardamentului din Dergachy, care au fost spitalizați.

“Ca urmare a bombardamentelor ocupanților, 7 persoane au fost ucise în regiunea Harkov în timpul zilei, 34 au fost rănite”, a menționat OVA.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, la 11 iulie, președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov a spus că în timpul zilei ocupanții au bombardat masiv populația civilă din districtele Chuguevsky, Izyumsky, Bogodukhovsky și Kharkiv din regiune.

Clădirile rezidențiale, dependințele, facilitățile agricole au fost afectate. Au fost mai multe incendii, centuri de pădure, iarbă și stuf ardeau. Un bărbat de 41 de ani a fost internat în districtul Bogodukhovsky.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că, ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși ai satului. Zolochiv, regiunea Kharkiv, două persoane au fost ucise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.