Rusia a lovit depozitele de cereale/fotografie facebook.com/DSNSODE Rusia a lovit depozitele de cereale/foto facebook.com/DSNSODE

Ocupanții ruși încearcă să distrugă logistica în regiunea Odesa.

Acest lucru a fost declarat de către președintele administrației militare Odesa Serghei Bratchuk în timpul unui briefing la Centrul Media “Ucraina”.

“Inamicul încearcă să distrugă logistica, legăturile de transport. Din păcate, a reușit să facă ceva. Ne amintim podul peste estuarul Nistrului, în care a sosit deja a patra rachetă, iar acest pod nu este în funcțiune acum. Găsim alte soluții, transportul, în primul rând. Pentru că regiunea Odesa este astăzi un mare centru umanitar”, a spus Bratchuk.

El a explicat că livrările umanitare vin la Odessa din țările partenere, care sunt distribuite din oraș în alte regiuni ale Ucrainei.

După cum a menționat vorbitorul, astăzi există o problemă cu portul Odessa, a cărui activitate este blocată de Flota Mării Negre a Federației Ruse. Acest lucru a creat o problemă nu numai pentru Ucraina, ci și pentru întreaga economie mondială. În special, aceasta se referă la exportul de cereale ucrainene.

“Vedem că Rusia încearcă să influențeze țările lumii prin crearea unei crize alimentare. Acest cereale trebuia să meargă în țările din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Astăzi este blocat. Cerealele sunt furate de pe teritoriul regiunii Kherson și exportate în Crimeea… Nu vă voi spune despre toată logistica care există, dar există, desigur, modalități alternative de a rezolva problema”, a spus Bratchuk.

Potrivit acestuia, există probleme economice în regiune din cauza războiului, dar munca fermierilor ajută într – o anumită măsură: campania de însămânțare a avut loc non-stop și continuă acum-însămânțarea culturilor individuale este în curs. Prin urmare, în regiunea Odessa, ei speră la o nouă recoltă și că, datorită muncii, inclusiv sectorului Agricol, economia regiunii se va “menține” cât mai mult posibil.

În plus, multe întreprinderi locale au reușit să se reconstruiască – au trecut la comenzi pentru sectorul militar: începând de la croirea uniformelor militare și terminând cu mai multe producții tehnologice.

amintim, mai devreme a fost raportat că pe 10 mai, ocupanții ruși au lovit podul peste estuarul Nistrului din regiunea Odesa cu o rachetă pentru a patra oară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *