Air strike/Photo state Border Service Air strike/Photo state Border Service

Un atac aerian a fost efectuat dimineața în Regiunea Luhansk, cel puțin o persoană a fost ucisă.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Luhansk Serghei Gaidai în telegramă.

“Începând cu ora 05:00, trupele rusești au bombardat continuu așezările comunității montane. Ei folosesc “grade” și artilerie. A fost efectuat un atac aerian. Există o mulțime de distrugeri, corpul unui decedat a fost deja găsit. Căutarea continuă. O stație electrică a ars și în Gorsky”, a menționat el.

Citește și:  Ucraina se consolidează semnificativ: Podolyak pe livrările de arme de la parteneri “Ucraina este consolidarea în mod semnificativ”: Podolyak privind aprovizionarea cu arme de la parteneri  un trădător într-o sutană: un preot al Patriarhiei Moscovei a colaborat cu inamicul din Severodonetsk Un trădător într-o sutană: în Severodonetsk, un preot al Patriarhiei Moscovei a colaborat cu inamicul

războiul împotriva Ucrainei:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *