ocupanții și-au aruncat propriul tren în regiunea Kherson - razveka/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruseocupanții și – au aruncat propriul tren în regiunea Kherson-razveka/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

La gara “Kalanchak” din regiunea Kherson, ocupanții au instalat un paravan de fum și și-au aruncat propriul tren cu echipament și muniție.

acest lucru este raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Potrivit informațiilor, ocupanții și-au “demilitarizat” cu succes propriul tren pe 31 iulie. În acea zi, un eșalon cu echipament militar și muniție pentru ocupanți a ajuns la Kalanchak.

“La ora 8 dimineața următoare, Rashiștii au început să descarce eșalonul. Evident, pentru a ascunde procesul de descărcare și a proteja împotriva loviturilor HIMARS, ocupanții au folosit mijloace puternice de fum. În jurul orei 11: 20, a avut loc o explozie în zona de lucru. Nu a fost posibil să se determine natura sa exactă datorită ecranului dens de fum. Cu toate acestea, imediat după explozie, trenul a început să se îndrepte spre Crimeea fără niciun avertisment. Personalul inamicului a fugit în panică”, se spune în mesaj.

După cum sa menționat în informații, explozia a fost probabil rezultatul manipulării nepăsătoare a muniției în timpul descărcării sau a unui incendiu care a apărut ca urmare a utilizării inepte a pirotehnicii în timpul creării unui ecran de fum.

Citește și:  a dezvăluit partea inversă a celei de-a doua armate a lumii (video) Partea inversă a “celei de-a doua armate a lumii” este dezvăluită (video)  APU a eliberat deja 53 de așezări din regiunea Kherson - OVA APU a eliberat deja 53 de așezări din Regiunea Herson – OVA Kherson este doar începutul: experții au spus despre planurile Ucrainei în față Kherson este doar începutul: experții au spus despre planurile Ucrainei pe front Rusia nu va putea captura complet Donbass până la winter-expert Rusia nu va putea captura complet Donbass până la iarnă-expertpartizanii Gayday au început să lucreze cu succes în Regiunea Luhansk partizanii Gayday au început să lucreze cu succes în Regiunea Luhansk

GUR a confirmat, de asemenea, că în noaptea de 29-30 iulie, armata ucraineană a lovit eșalonul feroviar al invadatorilor, care au ajuns la stația Brilevka. Eșalonul era format din peste 40 de vagoane cu forță de muncă, echipament și muniție. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *