acesta ar putea fi succesul strategic al Rusiei în acest război/REUTERS photoAcesta ar putea fi succesul strategic al Rusiei în acest război/foto REUTERS

ocupanții ruși trag forțe în sudul Ucrainei pentru a încerca să atace orașele din Regiunea Dnipropetrovsk.

Acest lucru a fost declarat de președintele Vladimir Zelensky în mesajul său video de la sfârșitul celei de-a 67-A zile a unui război la scară largă.

“Astăzi, trupele rusești și-au continuat grevele pe teritoriul statului nostru. Ceea ce aleg ca ținte dovedește încă o dată că războiul împotriva Ucrainei pentru armata rusă este un război de exterminare. Au lovit depozitele întreprinderilor agricole, au distrus un depozit de cereale, au tras și la un depozit de îngrășăminte, au continuat să lovească cartierele rezidențiale din regiunea Harkov, în Donbas și altele asemenea. Ei trag forțe în sudul țării pentru a încerca să atace orașele și comunitățile noastre din Regiunea Dnipropetrovsk, care ar putea fi succesul strategic al Rusiei în acest război”, a spus președintele.

El a subliniat că Forțele Armate ale Ucrainei răspund la toate atacurile invadatorilor și vor răspunde până când ocupanții vor părăsi țara noastră.

anterior, UNIAN a raportat deja că Federația Rusă a lovit regiunea Dnipropetrovsk, au apărut deja detalii despre noua “sosire”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *