invadatorii conduc echipamente militare în regiunea Zaporozhye  photo Unian, Alexander PrilepaOcupanții conduce echipament militar în regiunea Zaporozhye foto UNIAN, Alexander Prilepa

Ocupanții ruși transferă personal și echipament militar, inclusiv Grads, din Crimeea în regiunea Zaporozhye.

Acest lucru este menționat în mesajul administrației militare Zaporozhye.

Federația Rusă își transferă forțele din Peninsula Crimeea, nu numai trupele terestre, ci și componentele aeriene și maritime.

Se știe, de asemenea, că un convoi de echipament militar – aproximativ două duzini de camioane de copertină și același număr de lansatoare de rachete multiple Grad – a condus spre Melitopol din Crimeea.

În plus, gruparea inamicului este întărită suplimentar de un batalion de tancuri format pe tancurile T-62.

Citește și:  fotografierea unui lucrător HPP: ocupanții au discutat despre modul în care au înmuiat un bărbat (audio) Filmarea unui angajat ZAES: ocupanții au discutat despre modul în care au “înmuiat” un bărbat (audio) un coridor verde către teritoriul ocupat s-a deschis în regiunea Zaporozhye un “coridor verde” către teritoriul ocupat s-a deschis în regiunea Zaporozhye

Armata rusă construiește oa treia linie de apărare, transferând întăriri pentru a obține un punct de sprijin și pentru a-și menține pozițiile în sudul Ucrainei.

În același timp, în Berdyansk, inamicul încearcă să convingă localnicii să treacă la rețelele mobile ale operatorilor ruși. Și în Melitopol, invadatorii intenționează să distribuie pașapoarte rusești.

“Fermierii din Melitopol vând stocuri de cereale, deoarece se tem că refuzul de a da cereale ocupanților pentru un cântec ar putea duce la exproprierea tuturor stocurilor. Prin urmare, o coloană de 20 de camioane încărcate cu cereale s-a îndreptat spre Crimeea. Numerele de pe camioane au fost închise”, a declarat OVA într-un comunicat.

După cum a raportat UNIAN, pe 25 mai, invadatorii au lovit Zaporozhye cu rachete de croazieră. În urma acestei greve, o persoană a fost ucisă și alte trei persoane au fost rănite. 62 de case au fost avariate în sectorul privat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.