ocupanții înscriu sergenții ca ofițeri din cauza lipsei de personal-GUR MO/foto ua.depositphotos.com ocupanții înscriu sergenți ca ofițeri din cauza lipsei de personal-GUR MO /
foto ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși reaprovizionează lipsa de subofițeri și încearcă să identifice malingerii cu ajutorul comisiilor medicale specializate.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării.

“Pe fondul pierderilor grele de luptă din armata rusă, a existat o lipsă de ofițeri. Pentru a ocupa cumva aceste posturi vacante, a început o repartizare masivă a rangului de ofițer de sublocotenent subofițerilor fără experiență și educație relevantă”, a spus GUR.

Citește și:  Buryats s-a răzvrătit: de ce cei mai umili oameni s-au opus Kremlinului (video) Buryats s-a răzvrătit: de ce cei mai umili oameni s-au opus Kremlinului (video) src=”/wp-content/uploads/2022/07/okkupanty-popolnjajut-deficit-oficerov-za-schet-serzhantskogo-sostava-razvedka-67e47ce.gif “width =” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” fără uniforme, fără mâncare, fără arme: Dagestanis și Buryats refuză să lupte în Ucraina cu sutele”/> Fără uniforme, fără mâncare, fără arme: Dagestanis și Buryats refuză să lupte în Ucraina cu sutele  activiștii Buryat vor să se separe de Federația rusă și să ceară ajutor lui Biden activiștii Buryat vor să se retragă din Federația rusă și să-i ceară ajutor lui Biden

Cercetașii au remarcat că un alt motiv pentru lipsa de personal este lipsa de dorință a militarilor Forțelor Armate și a Rosgvardiya din regiunile din Orientul Îndepărtat de a participa la ostilități pe teritoriul Ucrainei.

“În special, datorită faptului că acestea sunt adesea incluse în așa-numitele “unități consolidate”, care nu sunt formate pe bază profesională. Drept urmare, un număr mare de personal militar din aceștia nu au o pregătire adecvată, ceea ce duce la o creștere suplimentară a pierderilor”, a explicat GUR. 

De asemenea, după cum sa menționat, mulți ocupanți care au luat parte la lupte nu doresc să se întoarcă la unitățile lor, indicând problemele de sănătate ca motiv al refuzului.

Pentru a preveni “ieșirea de personal”, conducerea Forțelor Armate ale Federației Ruse formează comisii medicale militare. Sarcina lor principală este de a identifica personalul militar care imită bolile și rănile pentru a se sustrage participării la ostilități.

“Pe teritoriul regiunii Rostov, în așezările mici, se iau măsuri active pentru pregătirea mobilizării personalului militar. comisariatele militare regionale recrutează tineri care au servit în armată și care au experiență de artilerie. Persoanele care au servit în trupele de infanterie sunt înregistrate în rezerva militară. Aceștia sunt informați despre necesitatea de a ajunge la apel pentru rotația personalului militar care participă în prezent la războiul împotriva Ucrainei (datele specifice nu sunt anunțate). Acum, din aproape fiecare sat din regiunea Rostov, de la șapte la zece locuitori locali au fost chemați pentru serviciul militar”, a raportat serviciul de informații.

În același timp, potrivit GUR, în regiunea Belgorod a Federației Ruse care se învecinează cu Ucraina, locuitorii locali au început să-și distrugă masiv propria proprietate pentru a primi despăgubiri de la autorități pentru presupusele bombardamente din Ucraina. În regiune, numărul cererilor împotriva autorităților cu privire la incapacitatea sa de a oferi reparații de înaltă calitate ale clădirilor deteriorate este în creștere.

După cum a scris UNIAN, experții Institutului American pentru studiul războiului au informat că președintele rus Vladimir Putin și-a pierdut încrederea în generalii săi. Dictatorul se temea atât de mult că subordonații săi vor eșua din nou sarcina pe care a încredințat-o capturării lui Lisichansk la doi comandanți simultan.

Astfel, comandantul districtului militar Central al Federației Ruse, colonelul General Alexander Lapin, și comandantul Forțelor Aeriene și spațiale ale țării agresoare, generalul armatei Serghei Surovikin, care comandă și grupul sudic al forțelor de ocupație, au fost responsabili pentru capturarea Lisichansk.

Comanda simultană a doi generali de rang înalt de operațiuni din Ucraina ar putea deteriora viitoarele operațiuni rusești, potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.