fasciștii elimină piesele de schimb din echipamentul lor pentru a le schimba apoi cu alcool/foto UNIANfasciștii elimină piesele de schimb din echipamentul dvs., apoi pentru a le schimba cu alcool/foto UNIAN

Ocupanții ruși vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Tancurile rusești, transportoarele blindate și vehiculele de luptă ale infanteriei lovite de apărătorii Ucrainei sunt evacuate pe teritoriul Federației Ruse pentru reparații. Cu toate acestea, în timpul călătoriei, echipamentul militar al inamicului se transformă în cele din urmă în fier vechi, care nu mai este supus reparației și restaurării”, se spune în raport.

Serviciul de informații ucrainean notează că ocupanții scot piese de schimb, Baterii și unități de control al armelor din echipament și încearcă să le vândă sau să le schimbe pentru alcool.

“Ținând cont de amploarea furtului și de nivelul critic al echipamentelor unităților cu echipament pregătit pentru luptă, comandantul trupelor din districtul militar sudic al Federației Ruse a ordonat investigații urgente ale cazurilor de furt de echipamente și dublarea protecției eșaloanelor care livrează echipamente distruse pentru repararea unităților”, a declarat Ministerul Apărării într-un comunicat.

reamintim că SBU a interceptat o conversație în care ocupanții se numesc fără adăpost.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *