rușii suferă pierderi în Ucraina/foto de REUTERS

Un ocupant rus care luptă în Ucraina spune într-o conversație telefonică interceptată că au încercat să-i dea o vestă antiglonț a unui soldat ucis al Federației Ruse.

interceptarea audio a fost publicată pe canalul său YouTube de către consilierul ministrului de Interne Anton Gerashchenko.

“Astăzi m-am dus pentru armură. Mi-au spus: “Uită-te în sertar.” O deschid și acolo este acoperită de sânge, sfâșiată, împușcată. Au vrut să-mi dea armuri din anii 200! În general terminat!”- ocupantul a împărtășit.

el a recunoscut, de asemenea, că printre militarii ruși există refuseniks – soldați care nu doresc să lupte în Ucraina. 

“Avem refuseniks. Ei vor fi trimiși în Rusia. Vom afla: dacă nu există un caz penal, puteți merge la refuz! Nah * y am nevoie de acest război! Nu poți câștiga toți banii”, spune ocupantul.

“armata a fost curățată aici, poate coada pentru apartament se va muta”, adaugă el.

În plus, armata susține că Siria, în comparație cu războiul din Ucraina, este “în general o floare, o grădiniță.”

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că Ministerul Apărării al Federației Ruse a ordonat distrugerea cadavrelor soldaților săi care au murit în Ucraina. Documentul corespunzător din 26 februarie, semnat de ministrul adjunct al Apărării al Federației Ruse Alexey Krivoruchko, a fost publicat de comanda operațională “Nord”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.