invadatorii distrug Severodonetsk/fotografie facebook.com/Сергій GaidaiInvadatorii distrug Severodonetsk/fotografie facebook.com/Сергій Gaidai

ofensiva actuală a ocupanților ruși din Donbas poate face această regiune pustie.

Acest lucru a fost declarat de președintele Vladimir Zelensky în mesajul său video.

“Actuala ofensivă a ocupanților din Donbas poate face această regiune pustie. Vor să transforme Popasnaya, Bakhmut, Liman, Lisichansk, Severodonetsk în cenușă. Ca Volnovakha, Mariupol. În orașe și comunități mai aproape de granița Rusiei, în Donetsk, în Lugansk, ei adună pe toți cei care pot pentru a umple locul morților și răniților în contingentul de ocupație. Toate acestea, inclusiv deportarea poporului nostru și uciderea în masă a civililor, este o politică evidentă de genocid efectuată de Rusia”, a spus șeful statului.

El a comentat, de asemenea, bombardarea de ieri a Kharkiv.

Citește și:  NSDC a comentat ocuparea rapidă a regiunii Kherson de către Rusia NSDC a comentat ocuparea rapidă a regiunii Herson de către Rusia există un război de uzură în Ucraina, avem nevoie de sprijin pe termen lung din partea țărilor NATO-Secretar General Există un” război de uzură ” în Ucraina, avem nevoie de sprijin pe termen lung din partea țărilor NATO–secretar general  luptele grele continuă la periferia Severodonetsk - șeful OVA luptele grele continuă la periferia Severodonetsk-șeful OVA

“Toți civilii. Copilul ucis (cinci luni) și tatăl. Mama este în stare gravă. O fetiță de nouă ani este, de asemenea, printre răniții din Harkov. Din nou greve de rachete – regiunea Sumy, din nou Donbass. Din nou, o activare semnificativă a artileriei ocupanților în regiunea Zaporozhye. Din nou, încercările lor de a săpa în pământ în sudul țării. Presiunea asupra Rusiei este literalmente o chestiune de salvare a vieților. Și în fiecare ziamânarea, slăbiciunea, diverse dispute sau propuneri pentru a “potoli” agresorul în detrimentul victimei – aceștia sunt noii ucraineni uciși. Și acestea sunt noi amenințări pentru toată lumea de pe continentul nostru”, a subliniat Zelensky.

după cum a raportat UNIAN, ca urmare a bombardării Harkovului de către invadatori, 8 persoane au fost ucise, printre care și un copil de cinci luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *