Cea mai mare parte a Severodonetsk este controlată de ruși/photo UNIANCea mai mare parte a Severodonetsk este controlată de ruși/foto UNIAN

Armata rusă va pierde o mulțime de soldați în luptele pentru Severodonetsk, deoarece este apărată de cei mai instruiți soldați ucraineni.

Acest lucru a fost anunțat de ofițerul de presă al Brigăzii de Răspuns Rapid a Gărzii Naționale Khariton Starsky pe Teleton.

Potrivit acestuia, ca urmare a bombardamentelor, bombardamentelor de către aviația și artileria rusă, Severodonetsk a fost supus unei distrugeri foarte mari. Acum luptele de stradă și manevră continuă în oraș.

“Situația este destul de complicată, băieții fac tot ce pot pentru a conține inamicul. Cred în succesul lor pentru că au petrecut mult timp în antrenament: luptă urbană, luptă în pădure, pe teren. Adică sunt pregătiți pentru asta. Rușii vor trebui să-și piardă mulți soldați în această bătălie”, a subliniat el.

Potrivit acestuia, din cauza distrugerii severe din oraș, este foarte dificil pentru inamic să câștige un punct de sprijin în anumite zone în care te poți ascunde și echipa cu protecție.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au intrat în Severodonetsk pe 30 mai în timpul luptelor acerbe.

În seara zilei de 31 mai, șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că cea mai mare parte a Severodonetsk este controlată de ruși, dar orașul nu este înconjurat și nu există premise pentru acest lucru.

în această dimineață a devenit cunoscut faptul că trupele rusești sunt înrădăcinate în centrul Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *