negocierile dintre Rusia și Ucraina nu au adus încă rezultate/Twitter photo /Mikhail Podolyak

Mikhail Podolyak a negat rapoartele mass-media israeliene potrivit cărora Israelul i-ar fi oferit lui Zelensky să accepte termenii lui Putin.

consilierul șefului biroului președintelui a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Israel, prim-ministrul Naftali Bennett, la fel ca restul țărilor intermediare condiționate, absolut nu oferă Ucrainei să fie de acord cu orice cereri ale Federației Ruse. Acest lucru este imposibil din motive militare și politice”, a spus el.potrivit lui Podolyak, dimpotrivă, Israelul oferă Rusiei o evaluare mai adecvată a evenimentelor.

După cum a raportat UNIAN, pe 5 martie, premierul israelian Bennett s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin la Moscova. Subiectul conversației a fost agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei.Bennett a avertizat Casa Albă despre călătoria sa la Moscova.

După vizita sa în Rusia, premierul israelian a vizitat Germania, unde a purtat discuții cu Cancelarul Olaf Scholz.

la 8 Martie, garantul ucrainean a discutat despre eforturile de mediere ale Israelului în procesul de negociere dintre Ucraina și Rusia. El i-a mulțumit lui Bennett pentru eforturile de mediere ale Israelului în stabilirea procesului de negociere și a discutat cu el modalități de a pune capăt războiului și violenței.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *