Tu-95/Ministerul Apărării al Federației RuseTu-95/Ministerul Apărării al Federației Ruse

ocupanții ruși au tras opt rachete asupra Ucrainei din nordul Mării Caspice astăzi, șapte dintre ei au fost doborâți.

Acest lucru este menționat în mesajul Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe rețeaua socială Facebook.

În special, pe 2 August, în jurul orei 17:00, invadatorii au lansat o lovitură de rachete din zona Mării Caspice. Au fost folosite bombardiere strategice Tu-95 (Tu-160).

“În total, opt rachete de croazieră de tip X-101 (X-555) au fost trase pe teritoriul Ucrainei în direcția regiunilor centrale, sudice și vestice ale Ucrainei. Șapte dintre cele opt rachete au fost doborâte de apărarea aeriană a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Șase rachete au fost eliminate de forțele antiaeriene și una a fost doborâtă de un avion de luptă al Forțelor Aeriene”, se arată în raport.

Citește și:  atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni Atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni ocupanții încearcă să ascundă pierderile după grevă în Crystal-intelligence Ocupanții încearcă să ascundă pierderile după grevă în Crystal-intelligence Ministerul Apărării al Federației Ruse distribuie un fals despre plasarea pe acoperișul comediei muzicale Odessa a forțelor armate militareMinisterul Apărării al Federației Ruse distribuie un fals despre plasarea pe acoperișul comediei muzicale Odessa a forțelor armate militare

“Din păcate, există o lovitură în regiunea Lviv – un sistem de rachete antiaeriene a fost lovit. Informațiile despre daune și victime sunt clarificate”, se arată în raport.

Amintiți-vă că doborârea a două rachete inamice în timpul unei alerte aeriene a fost raportată astăzi în regiunea Vinnytsia.

după cum a raportat UNIAN, în regiunea Mykolaiv, apărătorii ucraineni au distrus patru rachete de croazieră rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.