OPU a explicat dacă trupele ruse vor alerga din regiunea Belgorod în Kharkiv /screenshotOPU a explicat dacă trupele ruse vor alerga din regiunea Belgorod în Kharkiv/screenshot

Rusia atrage trupe suplimentare în regiunea Belgorod. Ucrainenii nu trebuie să se teamă că toți invadatorii vor alerga imediat la Harkov.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich într-o conversație cu activistul rus pentru Drepturile Omului Mark Feigin pe 11 iulie.

“Nu există prea multă mișcare a trupelor în direcția Kharkiv. Mișcări tactice. Dar, potrivit unor rapoarte, comanda rusă transferă unități suplimentare în regiunea Belgorod”, a spus consilierul șefului OPU.

Citește și:  numărul răniților în timpul bombardamentelor de dimineață a crescut brusc în Mykolaiv În Nikolaev numărul de răniți în timpul atacurilor de dimineață a crescut brusc  Statul Major a dezvăluit noi pierderi ale ocupanților (infografic) Statul Major a dezvăluit noi pierderi ale ocupanților (infografic)

Potrivit lui, toate aceste forțe nu vor ” rula la Harkov.”

“Pot exista perspective diferite pentru introducerea acolo-pentru direcția Izyum și altele asemenea, dar poate și pentru Kharkiv. Vom vedea. În orice caz, nu va aduce consecințe speciale. În sensul de a lua orașul. Dar poate complica mișcarea noastră prin regiunea Harkov pentru trupele noastre”, a rezumat Arestovici.

El crede că Moscova trage trupe în regiunea Belgorod pentru a încerca să încătușeze luptătorii ucraineni în direcția Harkov și să oprească transferul în alte direcții.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, administrația militară regională Harkov a raportat că, ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Harkov, șapte persoane au fost ucise și 34 rănite în timpul zilei. Invadatorii au bombardat districtele Bogodukhovsky, Izyumsky, Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.