dezertarea militară rusă în masă în războiul din Ucraina/foto ua.depositphotos.com dezertarea militară rusă în masă în războiul din Ucraina/foto ua.depositphotos.com

Aproximativ două sute de soldați ruși au dezertat după bătălia de la Izyum din regiunea Harkov și se ascund în pădure, comandanții lor îi caută.

Acest lucru este raportat de Consiliul satului Borovsky.

Se remarcă faptul că un număr mare de militari ruși care au participat la bătăliile de lângă stafide au intrat în Gorokhovatka. Invadatorii sunt răniți, murdari, flămânzi și supărați, cu echipamente deteriorate.

“S-au stabilit în sat. Există informații că aproximativ 200 de erupții * după intrarea în sat au dispărut și se ascund în pădure. Comandanții lor vor organiza căutări pentru dezertori”, se arată în raport.

În același timp, așa cum a fost adăugat în Consiliul de decontare Borovsky, coloanele “proaspete” ale ocupanților ruși se deplasează din direcția Kupyansk prin Borovaya, Peski-Radkovskie și mai departe spre regiunea Donetsk. Aceeași mișcare a “recruților” provine din Regiunea Luhansk prin Cherneshchyna, Druzhdovka până la estuar. O parte din trupe rămâne în pădurile din apropierea satului Peski-Radkovskie.

Reamintim, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, din cauza pierderilor semnificative, ocupanții ruși au o stare morală și psihologică slabă, încearcă să evite participarea ulterioară la ostilități.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.