trădătorii Ucrainei se tem deja să lucreze pentru ocupanți/foto REUTERSTrădătorii din Ucraina sunt deja frică să lucreze pentru ocupanții/foto de REUTERS

Primarul orașului Energodar Dmitry Orlov a vorbit despre situația din teritoriile ocupate temporar. Rashiștii nu au reușit să-și creeze propria “lume rusă”, nici măcar nu au putut plăti salarii colaboratorilor.

Orlov a ridiculizat” realizările ” ocupanților pe pagina sa de telegramă.

Potrivit primarului din Energodar, Rashists, condus de Shevchik, pe care l-au numit “șef al administrației orașului”, a promis trădătorilor salarii mari. Cu toate acestea, ei plătesc foarte puțin asistenților de laborator, nu au “ajuns” nici măcar la Salariul mediu conform standardelor ucrainene. 

“Și chiar că nu este plătit pentru toată lumea. Și de ce plătiți trădătorilor un salariu dacă sarcinile ocupanților timp de 2 luni în Energodar nu sunt practic îndeplinite. Centrala nucleară atât a lucrat și lucrează în segmentul ucrainean de energie, angajații săi primesc salarii în grivne. În consecință, există o grivne în oraș și va fi foarte dificil să o înlocuiți. Toate procesele bugetareapar în conformitate cu legislația ucraineană actuală. Aceasta înseamnă că colaboratorii nici măcar nu au șansa de a pune mâna acolo. Și nu există un buget propriu, pentru că cu ce să-l umpleți? Da, nu este la fel de interesant ca umplerea buzunarelor. Trebuie să improvizăm pentru asta, angajându-ne în raiduri și jafuri ale antreprenorilor”, a scris Orlov.

Printre alte “realizări “ale puterii ocupante se numără parada” pobedobesiya ” și videoclipurile de propagandă pe care rashiștii le filmează pentru raportarea la Moscova. 

“Și totuși, castraveți cu ridichi trimis la Crimeea, repictate monumente și o stelă la intrarea în oraș, văruit “borduri”, astfel de “lucruri mici”, cum ar fi închis masiv farmacii care au fost lichidate în mod specific pentru revânzători care vând acum medicamente cu un 3-4 ori costul. Comerțul pe teren și din trunchiurimașini-salut la începutul anilor 90 ai secolului trecut, am fost întorși acolo. Mașini presate și chiar întreprinderi pe care oamenii le construiesc de ani de zile și le-au pierdut în 2 luni. Intimidarea, bătaia lucrătorilor energetici și păstrarea lor în subsoluri. Conform estimărilor brute, ocupanții țin în prezent aproximativ 50 de locuitori din Energodar ostatici”, a adăugat primarul.

Potrivit lui Orlov, trădătorii Ucrainei se tem deja să lucreze pentru ocupanți. Ei înțeleg că în curând vor fi aduși în fața justiției. 

“Cei care nu au avut timp să acopere mult, acum spun că au fost calomniați. Cei care s-au ridicat la gât sunt deja în căutarea pentru imobiliare în Crimeea și Donetsk.   Care, mai devreme sau mai târziu, va fi și ucrainean”, a spus Orlov. 

Citește și:  APU este recunoscător pentru sprijin: SUA trimite obuziere și muniții M777 în Ucraina (foto) “APU este recunoscător pentru sprijin: SUA trimite obuziere și muniții M777 în Ucraina (foto) comandantul unității militare a Federației Ruse, care a capturat centrala nucleară , a fost informat despre suspiciune-OGPU Comandantul unității militare a Federației Ruse, care a confiscat centrala nucleară, a fost informat despre suspiciune-OGPU  Domul de fier nu este potrivit pentru Ucraina, inamicul poate lovi din orice punct-Arestovich “Domul de fier” nu se potrivește Ucrainei, inamicul poate lovi din orice punct – Arestovich

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că primarul din Energodar a cerut salvarea adjunctului său, pe care ocupanții îl țin captiv de 2 luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.