pilot inamic ejectat, dar a murit

piloții ruși doborât peste Ucraina nu deschide parașute.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

“Cu câteva zile în urmă, un avion rusesc Su-25 a fost doborât de sistemul ucrainean de apărare aeriană. Pilotul inamic a ejectat, dar a murit. Pilotul rus doborât a devenit unul dintre multele mii de ocupanți care au venit “în Ucraina” și vor rămâne pentru totdeauna în țara ucraineană. Cu toate acestea, acest caz are propria sa particularitate și a completat statisticile așilor doborâți ai lui Putin, a căror parașută nu s-a deschis după ejecție”, se spune în raport.

Serviciul de informații a menționat că în prezent se efectuează un studiu detaliat al epavei acestei aeronave și a avioanelor anterioare ale fasciștilor ruși, din rezultatele preliminare rezultă că unul dintre motivele eșecului Parașutei poate fi așezarea incorectă deliberată înainte de plecare.

“La prima vedere, aceasta este o concluzie paradoxală. Cu toate acestea, pe baza faptului că mamele rusești, pentru a satisface ambițiile geopolitice ale piticului putin de la Kremlin, trebuie să desfășoare o mișcare cu adevărat Stahanovită pentru a da naștere nu copiilor, ci cisternelor, tunarilor și specialiștilor din alte specialități militare, dintre care multe mii au devenit îngrășământ pentru cernoziomurile ucrainene, această opțiune nu ar trebui exclusă complet. Mai mult decât atât, fiecare dintre piloții ruși care fac misiuni de luptă în Ucrainacerul, uciderea femeilor și copiilor ucraineni, distrugerea orașelor noastre cu o istorie de o mie de ani cu bombe și rachete de 500 de kilograme, conform canoanelor internaționale-este un criminal de război care va fi condamnat la o lungă perioadă de închisoare. A pune astfel de oameni în mâinile justiției și a dezvălui adevărul întregii lumi nu este cumva conform regulilor Kremlinului. Este mai bine ca pilotul să “corecteze” parașuta puțin înainte de plecare de către forțele unui agent special tradițional gri și inconspicuos (moștenitorul “Iron Felix” și petty Putin)”, a subliniat serviciul de informații.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *