Pe 17 iunie, un pilot rus a prăbușit un avion militar la granița cu Ucraina/t.me/landforcesofukrainePe 17 iunie, un pilot rus a prăbușit un avion militar la granița cu Ucraina/t.me/landforcesofukraine

parașutiști Lviv doborât un rus Ka-52 “aligator” recunoaștere și elicopter de atac în valoare de 16 milioane dolari

Acest lucru a fost anunțat de șeful Lviv Ova Maxim Kozitsky.

Citește și:  în regiunea Sumy, ocupanții au tras cochilii de fosfor în vrac (video) În regiunea Sumy, ocupanții au tras cochilii de fosfor la hulk (video) APU a eliminat fostul soldat Berkut care a luptat pentru Rusia (foto) APU a lichidat fostul soldat Berkut care a luptat pentru Rusia (foto) jurnalistul Estonian a dezvăluit esența noilor provocări rusești la granițele NATO Jurnalistul Estonian a dezvăluit esența noilor provocări rusești la granițele NATO toate futut. Beau pentru că mi-e frică. Toată lumea bea aici: interceptare SBU proaspătă (audio) “Toată lumea e distrusă. Beau pentru că mi-e frică. Toată lumea bea aici”: interceptarea SBU proaspătă (audio)

Ținta a fost distrusă de un tunar antiaerian al celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a DSHV AFU de la sistemul antiaerian portabil Igla.

“Apărătorii noștri au eliminat, de asemenea, două transportoare blindate și două BMD-uri inamice. Ține-o tot așa!”- a scris Kozitsky.

războiul din Ucraina și aviația rusă:

Începând cu 14 iunie 2022, forțele antirachetă ale Forțelor Aeriene ucrainene au doborât deja 500 de ținte aeriene, inclusiv rachete de croazieră, UAV-uri, avioane inamice și elicoptere.

Avioanele și elicopterele rusești nu zboară în spațiul aerian de pe teritoriul ucrainean care se află direct sub controlul forțelor armate ale Ucrainei.

Rusia a concentrat un mare potențial în jurul Ucrainei – un grup aerian de aproximativ 700 de aeronave (450 de avioane și 250 de elicoptere).

pe 17 iunie, un pilot rus a prăbușit un avion militar la granița cu Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.