APU a fost doborât de un contemporan al UAV-ului ocupanților/foto wikimedia.org APU a fost doborât de un contemporan al UAV-ului ocupanților/foto wikimedia.org

Parașutiștii ucraineni continuă să “demilitarizeze” armata țării ocupante. Datorită unei lovituri bine direcționate, o dronă modernă ZALA 421-08 a inamicului a fost doborâtă.

Acest lucru a fost raportat în telegramă de către comanda trupelor de asalt aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

Drona inamică a fost permanent “aterizată” de soldații unității de apărare aeriană a celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian. Vorbim despre vehiculul aerian fără pilot ZALA 421-08. A fost distrus prin calcularea sistemului antiaerian de rachete Strela-10.

 Zbiyty UAV/fotografie t.me/ua_dshv Zbiytiy UAV/fotografie t.me/ua_dshv

“Trebuie remarcat faptul că acest tip de UAV este conceput pentru supraveghere, vizând asigurarea unui foc precis de artilerie, ajustări de incendiu și altele asemenea”, se arată în raport.

Citește și:  ocupanții bombardează masiv regiunea Donetsk-șeful OVA Ocupanții bombardează masiv regiunea Donetsk-șeful OVA am avea drone ca Bayraktar-ul lor: ocupanții sunt geloși de conversația interceptată de APU “Am avea drone ca Bayraktar-ul lor”: ocupanții sunt geloși de conversația interceptată de APU armata ucraineană a distrus deja aproape 28 de mii de ocupanți (infografic) Armata ucraineană a distrus deja aproape 28 de mii de ocupanți (infografic) soldații ucraineni au bombardat un depozit de muniție rusesc: videoclip spectaculos Soldații ucraineni au bombardat un depozit de muniție Rusesc: Video spectaculosZelensky la evacuarea din Azovstal: eroii ucraineni au nevoie de Ucraina în viață Zelensky la evacuarea din Azovstal: eroii ucraineni au nevoie de Ucraina în viață

după cum a raportat UNIAN, în ultima zi armata ucraineană a lovit 15 ținte aeriene ale ocupanților ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.