ocupanții se tem de rezistența activă a populației locale/centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.Ocupanții se tem de rezistența activă a populației locale/centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Invadatorii ruși se tem de rezistența activă a populației locale, care crește, în special, în regiunile Kherson și Zaporozhye.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina cu privire la informațiile operaționale începând cu ora 18.00.

“Personalul inamicului este demoralizat, ceea ce se datorează amânării constante a datelor lor de rotație. Invadatorii se tem de rezistența activă a populației locale, care crește, în special, în regiunile Kherson și Zaporozhye. Toate acestea conduc la o creștere a refuzurilor ocupanților de a participa la ostilități pe teritoriul Ucrainei”, se arată în raport.

În direcția Seversky, inamicul continuă să efectueze recunoașterea aeriană în zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy. Inamicul a efectuat, de asemenea, un atac de mortar lângă Atinsky, regiunea Sumy.

În direcția Harkov, ocupanții se luptă pentru a împiedica avansarea trupelor ucrainene spre graniță.

Citește și:  Federația Rusă a pus oameni mobilizați din orașele recent ocupate în luptă - Gaidai Federația Rusă “lansată în luptă” a mobilizat bărbați din orașele ocupate recent-Gaidai  Bavovna și focuri de artificii: un depozit rusesc BC arde în Novaya Kakhovka ocupată (video) “Bavovna și focuri de artificii”: un depozit rusesc BC arde în Novaya Kakhovka ocupat (video)  RF formează forțe pentru o ofensivă în regiunea Donetsk și luptă cu partizanii - ISW RF formează forțe pentru o ofensivă în regiunea Donetsk și luptă cu partizanii – ISW

“Inamicul a tras în pozițiile trupelor noastre din artileria cu butoaie și rachete din districtele orașului Harkov și așezările Udy, Prudyanka, Slatino, Borshchevaya, tishki rus, Pechenegi, Chuguev și Lebyazhye. El a efectuat atacuri aeriene în apropiere de Prudyanka, Rubezhny și Verkhny Saltov”, se arată în raport. În același timp, se remarcă faptul că soldații ucraineni au provocat pierderi și au împins inamicul înapoi când a încercat să avanseze în direcția Brazhevka și Dmitrovka.

Statul Major General observă că inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active în direcțiile Kurakhovsky și Zaporozhye, ci a efectuat atacuri de artilerie din artilerie cu butoi și rachetă în zonele așezărilor Tonenke, Nevelskoye, Novomikhailovka, Ugledar, Prechistovka, Pavlovka, Novopol, Gulyai-Pole, Yurkovka, Orekhov și Malye Shcherbaki. De asemenea, a efectuat atacuri aeriene lângă Novodanilovka și Novoandreevka.

În direcția Bugului de Sud, ocupanții își concentrează eforturile pe menținerea frontierelor ocupate și prevenirea ofensivei forțelor de apărare, efectuând în mod activ recunoașterea aeriană a UAV-urilor.

Atacurile de artilerie au fost înregistrate în zonele așezărilor Kavkaz, Belaya Krinitsa, Murakhovka, Kobzartsy, Olenevka, Shevchenkovo, Steppe Valley, Ukrainka, Blagodatnoye, Novaya Zarya și Tavriyskoye și atacuri aeriene lângă Potemkin și Belaya Krinitsa.reamintim că încă 150 de ocupanți ruși au fost distruși în Ucraina în timpul zilei, iar acum numărul total de adversari eliminați este de 38.450 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.