partizanii împiedică Rusia să obțină un punct de sprijin în teritoriile ocupate/screenshotPartizanii împiedică Rusia să câștige un punct de sprijin în teritoriile ocupate/screenshot

Partizanii ucraineni nu permit ocupanților ruși să câștige un punct de sprijin în teritoriile ocupate. Ucrainenii chiar și în teritoriile ocupate continuă să lupte cu armata rusă.

Acest lucru a fost raportat de Institutul American pentru studiul războiului.

se remarcă faptul că partizanii din teritoriile ocupate împiedică autoritățile ruse să sprijine public “anexarea” teritoriilor ucrainene la Rusia.

Se indică faptul că ocupanții din Starobilsk, Regiunea Luhansk, îi obligă pe rezidenți să participe la ferme colective, după care eliberează forțat cetățenia rusă. Potrivit experților ISW, activitatea subversivă a partizanilor ucraineni poate împiedica Federația Rusă să-și introducă cetățenia în teritoriile ocupate temporar din Ucraina.

Citește și:  în Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc În Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră

După cum a raportat UNIAN mai devreme, partizanii lucrează activ în teritoriile ocupate temporar din Ucraina. De exemplu, partizanii ucraineni sunt activi în Herson și în regiune, care arată în mod regulat ocupanților că în curând AFU va fi forțat să fugă sau pur și simplu distrus. Zilele trecute, locuitorii din Kherson le-au oferit rușilor să cânte imnul ucrainean, pliante anterioare cu fotografii și detalii de contact ale colaboratorilor locali au apărut în oraș.

după aceea, în Genichesk, Patrioții locali au indicat invadatorilor și colaboratorilor ruși că se așteptau la sosirea APU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *