armata ucraineană a distrus Su-25 rus/fotografie ua.depositphotos.com

în cer peste Regiunea Kiev, SU-25 a fost distrus și doborât SU-35 a ocupanților ruși.

Acest lucru a fost declarat de comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny pe Facebook.

“SU – 25 tocmai a fost distrus pe cer deasupra regiunii Kiev, iar Su-35 al inamicului a fost doborât”, a spus el.

Zaluzhny a reamintit că în doar o zi, armata ucraineană a distrus mai mult de 10 ținte aeriene ale Federației Ruse.

După cum a raportat UNIAN, printre țintele aeriene distruse de apărarea aeriană se numără trei luptători ruși Su-30sm, un bombardier de vânătoare Su-34, un avion de tip nespecificat, două elicoptere și un UAV operațional-tactic.

În plus, apărarea aeriană a Forțelor Terestre raportează un alt bombardier de luptă Su-34 doborât și elicopterul Ka-52 în direcțiile nordice și sudice, respectiv.

Citește și:  ocupanții au efectuat un atac cu rachete asupra Sarnas din Regiunea Rivne Invadatorii au efectuat un atac cu rachete asupra Sarnas din Regiunea Rivne ocupanții au început să arunce în aer cochilii neexplodate pe teritoriul CNE Zaporozhye Ocupanții au început să arunce în aer cochilii neexplodate pe teritoriul NPP Zaporozhye Arestovich a dezvăluit planul insidios al ocupanților din Ucraina (video) Arestovich a dezvăluit planul insidios al ocupanților din Ucraina (video)  Highway to hell: Tunarii ucraineni au distrus postul de comandă al ocupanților (video) Highway to hell: Tunarii ucraineni au distrus postul de comandă al ocupanților (video)

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.