în Rusia, ei asigură că nu vor să folosească arme nucleare/fotografie depositphotos.com Ei asigură Rusia că nu vor să folosească arme nucleare/fotografie depositphotos.com

Ministerul rus al Afacerilor Externe a numit prevenirea unui conflict nuclear o prioritate. Țara agresoare consideră că ar trebui să existe un dialog între puterile nucleare.

“Luând în considerare riscurile escaladării în continuare a crizei ucrainene și imprevizibilitatea generală a dezvoltării situației internaționale, prioritatea absolută a diplomației ruse este prevenirea conflictelor directe între statele nucleare, sprijinirea dialogului cu deconflicting”, a declarat ministrul adjunct de Externe Serghei Ryabkov pentru publicația de propagandă rusă RIA.

anterior, Kazahstanul a cerut întregii planete să renunțe la armele nucleare.

Un general German a povestit cum NATO ar trebui să răspundă încercărilor Rusiei de a folosi arme nucleare.

Citește și:  fără consultarea NATO: Marea Britanie poate lansa o grevă nucleară de represalii împotriva Rusiei-Johnson fără consultarea NATO: Marea Britanie poate lansa o grevă nucleară de represalii împotriva Rusiei-Johnson

Tratatul privind interzicerea armelor nucleare:

Tratatul privind interzicerea armelor nucleare a intrat în vigoare în ianuarie 2021. Până în prezent, 86 de state au semnat documentul și aproape 60 L-au ratificat.

Puterile nucleare-Rusia, Regatul Unit, China, Statele Unite și Franța au respins NWFZ, care, în opinia lor, contrazice Tratatul privind neproliferarea armelor nucleare și poate complica și mai mult progresul în domeniul dezarmării.

Kazahstanul este singurul stat din CSI care a aderat la NWFZ.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.