în Ucraina, adversarii sunt demoralizați, raportați în SBU/foto REUTERS

Ocupanții ruși sunt demoralizați de pierderi grele, sprijin logistic slab și delapidare de fonduri de către generali.

Acest lucru a fost raportat de către Serviciul de securitate al Ucrainei.

Deci, din conversațiile interceptate de SBU, se aude că rapoartele cu refuzul de a lupta sunt scrise de unități întregi, inclusiv ofițeri superiori.

“Soldații ruși nu înțeleg sensul războiului, sunt convinși că sunt folosiți ca “furaje de tun” și trimiși la o anumită moarte. În acest context, invadatorii din Ucraina au fost uimiți de știrile presei ruse despre reținerea șefului adjunct al Rosgvardiya Roman Gavrilov. Generalul lor este acuzat de deturnare de fonduri, inclusiv cele alocate unităților de sprijin care luptă în Ucraina”, a explicat SBU.

Prin urmare, după cum sa menționat, treptat, o epifanie vine la ocupanți și chiar soldații obișnuiți nu vor să-și dea viața pentru cei care îi jefuiesc.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean dimineața devreme. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a lovit orașele pașnice, în special Kievul.

Pe 20 martie, serviciile de informații ucrainene au raportat că nu mai există suficientă forță de muncă în Federația rusă pentru a umple rândurile armatei de ocupație, iar președintele Vladimir Putin și Ministrul Apărării Serghei șoigu se pregătesc să implice minori în război.

în perioada 24 februarie-20 martie, pierderile totale de luptă ale inamicului s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.