Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit noi pierderi de ruși/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit noi pierderi de ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua pierderile Rusiei în Ucraina astăzi-miercuri, 3 August, au crescut serios și se ridică la 41.350 de persoane.

180 de adversari au fost eliminați pe pământul nostru în timpul zilei, a informat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, au fost distruse și șase tancuri inamice, opt vehicule blindate de luptă, trei sisteme de artilerie, un mijloc de apărare aeriană, opt unități de echipamente auto, o dronă operațional-tactică, șase rachete de croazieră și o unitate de echipament special.

“Inamicul a suferit cele mai mari pierderi în direcțiile Bakhmut și Donetsk”, a adăugat Statul Major General.

 noi pierderi ale Federației Ruse în Ucraina au devenit cunoscute/infographics UNIANNoile pierderi ale Federației Ruse în Ucraina au devenit cunoscute/infografic UNIANNapomnim, invadatorii ruși au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei dimineața devreme pe 24 februarie. Autoritățile ruse nu au declarat război Ucrainei, dar au numit acțiunile lor o “operațiune specială” pentru “demilitarizare” și “denazificare”. Sub acest pretext, rușii au preluat controlul unei părți din estul și sudul statului nostru.

ZSU a dat o mustrare demnă adversarilor. Statul Major General al armatei ucrainene a raportat că, începând cu 2 August, 41 mii 170 de dușmani au fost eliminați pe teritoriul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.