Vladimir Putin/REUTERS foto Vladimir Putin/REUTERS foto

Uciderea în masă a prizonierilor de război ucraineni într-o colonie penală din Yelenovka ocupată, regiunea Donetsk, este o consecință a luptei diferitelor grupuri fasciste din Kremlin.

Această opinie a fost exprimată de publicistul rus și politicianul de opoziție Andrei Piontkovsky, relatează canalul 24.

Potrivit acestuia, propaganda Kremlinului despre bombardarea coloniei poate indica dezacorduri în Federația Rusă, pierderea controlului atât în buncărul lui Putin, cât și în rândul conducerii militare ruse.

Piontkovsky sugerează că Putin se teme de o contraofensivă a trupelor ucrainene din sud și încearcă în orice mod să realizeze un “armistițiu”, dar vor să perturbe această încercare:

“Există rezistență din partea grupului ultra-fascist și a elitei ruse, criticându-l pe Putin pentru că “nu este suficient de fascist.” Ei încearcă în orice mod să-i împiedice încercarea de armistițiu. Cred că această crimă teribilă este o consecință a luptei diferitelor grupuri fasciste din Kremlin.”

Amintiți-vă că în dimineața zilei de 29 iulie, militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că bombardarea deliberată a artileriei instituției corecționale a fost efectuată de Forțele Armate ale Federației Ruse pentru a acuza Ucraina de comiterea “crimelor de război” și a ascunde tortura prizonierilor și execuțiilor.

liderul “Azov” Andrei Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *