O potențială mobilizare în masă în Rusia va deveni o “pornire Națională” pentru pomparea banilor din populație, care continuă să devină mai săracă. Forțele de securitate vor cere fonduri pentru oportunitatea de a evita trimiterea pe front, iar poliția va primi procentul lor.

Mykhailo Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, și-a împărtășit opinia cu privire la ceea ce se va dovedi mobilizarea în masă dacă va fi anunțată în Rusia pe contul său personal de Twitter.

Potrivit acestuia, acum mulți încearcă să înțeleagă probabilitatea recrutării universale în Federația Rusă, ținând cont de logica militară, economică și politică. Cu toate acestea, consilierul a subliniat că mașina de stat rusă este ghidată în primul rând de logica corupției.

“Mobilizarea în Rusia este o pornire națională, o oportunitate de a mulge ultimele economii de la populația săracă. “Plătește sau mori.” Forțele de securitate s-au adunat pentru a “vindeca” recruții, iar conducerea poliției își numără deja%. Păianjenii din borcan se pregătesc să înceapă să se mănânce reciproc”, a spus Podolyak.

Reamintim că recent ministrul britanic al Apărării Ben Wallace a declarat că Putin ar putea anunța o mobilizare în masă pe 9 mai. Potrivit oficialului, președintele Federației Ruse este capabil să renunțe la așa – numita “operațiune specială” și să declare război împotriva naziștilor, ceea ce va necesita mai mulți oameni – “mai multe furaje de tun rusești

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *