fotografie ua.depositphotos.com

Rusia folosește informații și operațiuni psihologice în scopul divizării interne a societății ucrainene.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful biroului președintelui Ucrainei Andriy Ermak în telegramă.

“Recent, un număr imens de publicații de dezinformare și umplutură falsă au apărut în rețelele sociale, camerele de chat ale așezărilor, care sunt dispersate de roboții ruși și “idioții utili” din Ucraina. Acest lucru mărturisește utilizarea de către ruși a informațiilor și a operațiunilor psihologice în scopul divizării interne a societății ucrainene”, a spus el.

Ermak a explicat că pentru conflictele interne, se folosesc temele de luptă în jurul problemelor aderării la NATO și “acțiunile greșite” ale armatei, precum și ideile în jurul unui conflict religios din cauza prezenței unei “biserici Ruse” în Ucraina, solicită pogromuri.

“Ce să fac în legătură cu asta? Verificați informațiile, fiți vigilenți cu analiza publicațiilor și nu vă grăbiți la concluzii. Sprijin soldații noștri și Ucraina, pentru că astăzi suntem cu toții luptă un război pentru supraviețuire. Acesta este Războiul Patriotic”, a îndemnat șeful PO.

în plus, el a reamintit că serviciul de securitate al Ucrainei este de lucru.

“Și este necesar să nu-i împiedicăm să-și facă treaba în raport cu provocatorii. Orice divizare este benefică exclusiv dușmanilor noștri. Pentru că nu pot câștiga în timp ce suntem uniți”, a rezumat Yermak.

după cum a raportat UNIAN, Rusia răspândește falsuri în mass-media de propagandă despre presupusa confiscare a unei părți din Ucraina. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.