Podolyak a prezis când sudul Ucrainei va fi eliberat/foto UNIAN Podolyak a prezis când va fi eliberat la sud de Ucraina/foto UNIAN

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, asigură că, de îndată ce Rusia este epuizată și își pierde potențialul ofensiv, iar Ucraina acumulează suficiente forțe, sudul țării noastre va fi cu siguranță eliberat.

el a scris despre acest lucru în canalul său Telegram.

“Să fim sinceri. Despre teritoriile ocupate. Și despre toate inițiativele criminale ale rușilor cu privire la încercările de a fura prost orașele noastre. Deci, despre specificul. Rusia încearcă foarte activ să formeze opinia Sudicilor că Ucraina le-a părăsit, iar “lumea rusă” a venit de mult timp. Prostii Complete. Avem o operațiune psihologică clasică rusă: să provocăm un sentiment de tulburare și resentimente mari față de cei abandonați și apoi să o transformăm în furia celor jigniți”, a spus Podolyak.

Citește și:  rușii au două moduri: Primarul din Kherson a evaluat planurile ocupanților pentru regiune “Rușii au două moduri”: Primarul din Herson a evaluat planurile ocupanților pentru regiune  după eșecul din Kherson, rușii dezvoltă un alt scenariu - Ombudsmanul după eșecul din Kherson, rușii dezvoltă un alt scenariu-Ombudsmanul

El a menționat că întreaga mașină politică și diplomatică a Ucrainei lucrează astăzi pentru a se asigura că statul primește un număr suficient de arme pentru eliberarea cetățenilor din teritoriile ocupate.

“Întreaga mașină militară lucrează pentru a conține ofensiva agresivă a inamicului din estul țării chiar acum. Kremlinul aruncă tot ce are în luptă, dar timpul este de partea noastră. De îndată ce Rusia este epuizată și își pierde potențialul ofensiv, iar Ucraina acumulează suficiente forțe, sudul țării noastre va fi cu siguranță eliberat”, a asigurat consilierul șefului PO.

În același timp, Podolyak a menționat că “aceasta nu este o chestiune de o zi sau o lună, dar, de asemenea, nu este o chestiune de un an.”

“Steagul ucrainean va zbura din nou peste Herson. Nu mâine, dar mai repede decât își poate imagina oricine”, a subliniat el.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 25 mai, președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind simplificarea procedurii de obținere a cetățeniei ruse pentru rezidenții Regiunilor Zaporozhye și Kherson.

acum ocupanții ruși controlează ilegal doar anumite zone din regiunile Zaporozhye și Herson. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.