foto: UNIAN foto: UNIAN

Ofertele nesfârșite de negocieri de astăzi din partea Federației Ruse sunt o încercare de a înșela lumea.Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a scris despre acest lucru în canalul Telegram.

El a menționat că Europa abandonează petrolul rusesc și, ulterior, evident, diversifică gazul – aceasta este aproximativ jumătate din PIB-ul Rusiei. Potrivit lui Podolyak, economia rusă revine în anii 90: nu numai piesele auto, ci și pungile de ceai sunt puține, în plus, peste 32.000 de soldați au murit în războiul din Ucraina. “Și toate acestea pentru a patra lună a războiului, în loc să “ia Kievul sau Harkovul”, să explice telespectatorilor lor z unde se află orașul Popasnaya și de ce punerea sa în scenă este o mare victorie”, a remarcat Podolyak.

El speră că Moscova va putea “găsi puterea de a evalua cu adevărat starea de lucruri”, de a compara “succesele” lor cu celebrul “totul merge conform planului”, de a înceta focul, de a retrage trupele și de a termina violarea propagandei lor “gât adânc”.

“Ofertele nesfârșite de negocieri de astăzi din partea Federației Ruse nu sunt altceva decât o încercare de a înșela lumea: de a crea impresia de pregătire pentru dialog și apoi de a înjunghia un cuțit în spate. Să se stabilească în teritoriile ocupate temporar sub un armistițiu temporar, să echipeze puncte forte, să acumuleze rezerve și să restabilească potențialul ofensiv”, -Podolyak a subliniat. El a subliniat că Ucraina va reveni cu siguranță la procesul de negociere, dar “numai la momentul potrivit și cu o poziție puternică de negociere” și când “Kremlinul începe să privească lucrurile sobru și încetează să se îmbete pe propria propagandă.”reamintim, Podolyak a vizitat regiunea Herson și a arătat de ce Ucraina are nevoie de arme cu rază lungă de acțiune.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.