și site-ul nu are informații despre ce se poate întâmpla exact și cine va fi implicat în acesta/foto REUTERSși nu există informații pe site despre ce se poate întâmpla exact și cine va fi implicat în el/foto de REUTERS

Pe fondul zvonurilor că Ucraina ar putea lovi Podul Crimeei, există multe versiuni și presupuneri pe Internet despre posibila dată a exploziei. Un site web a apărut în rețea în care persoane necunoscute au postat un cronometru cu un raport invers. 

“Podul Crimeea va cădea,” – a declarat pe site-ul.

Judecând după numărătoarea inversă, care este plasată pe fundalul podului, “ceva” ar trebui să se întâmple în curând, pe 9 mai. Nu există informații pe site despre ce se poate întâmpla exact și cine va fi implicat în acesta. Cu toate acestea, există și un “mesaj” pentru ruși.

 Podul Crimeei poate cădea deja pe 9 mai/screenshot Podul Crimeei poate cădea deja pe 9 mai/screenshot

“Rușii care s-au mutat în Crimeea după ocuparea sa în 2014, mai aveți timp să părăsiți teritoriul statului suveran al Ucrainei!”,- a scris necunoscutul.

Citește și:  ocupanții transferă echipamente și forță de muncă în zona Raisin-Ministerul Apărării Ocupanții transferă echipamente și forță de muncă în zona Raisin-Ministerul Apărării pierderi de până la 75%: rezervele armatei lui Putin în Crimeea anexată sunt epuizate-expert Pierderi de până la 75%: rezervele armatei lui Putin în Crimeea anexată sunt epuizate-expert Ucraina, Moldova, PMR: de ce este important să urmăriți știrile de pe insula Zmeiny Ucraina, Moldova, PMR:de ce este important să urmărim știrile de pe insula Zmeiny

lovitura de pe Podul Crimeei: ce se știe

După cum a raportat UNIAN mai devreme, fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko, a declarat că este posibil ca Ucraina să nu poată distruge întregul pod, dar teoretic la momentul potrivit este posibil să lovească atunci când trupele mărșăluiesc pe el.

La 21 aprilie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a comentat posibilitatea atacului Ucrainei asupra podului Crimeei, care leagă Federația rusă de peninsula ocupată temporar de aceasta.

“Dacă am fi avut capacitatea de a o face, am fi făcut-o deja. Dacă există o oportunitate de a face acest lucru, o vom face cu siguranță”, a spus Danilov.

Kremlinul a văzut în declarația lui Danilov despre atacul de pe Podul Crimeei un ” anunț al unui atac terorist Peskov a spus că în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare.”

Arestovich a comentat, de asemenea, posibilitatea unei greve pe Podul Crimeei. Consilierul șefului PO consideră că în prezent nimic nu amenință construcția ilegală.

Zilele trecute, Reprezentanța Președintelui Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea a raportat că Federația Rusă ar putea pregăti o provocare pe Podul Crimeei sau ar încerca să o descarce pentru transferul de trupe.

După aceea, teroristul Girkin a confirmat în blogul său YouTube că AFU are ocazia să lovească Podul Crimeei dacă Rusia o face cu poduri din Ucraina continentală. Cuvintele sale au provocat panică în rândul rușilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *