dușmanii au decojit din nou regiunea Kharkiv, există distrugere/foto Unian, Andrey MarienkoInamicii au decojite regiunea Kharkiv din nou, nu există distrugere/foto UNIAN, Andrey Marienko

Sâmbătă după-amiază, 16 iulie, ocupanții ruși din regiunea Harkov au bombardat orașul Chuguev și satul Korobochkino, iar noaptea pe 17 au fost efectuate atacuri cu rachete asupra Harkovului.

Ca urmare a noului bombardament al Kharkiv, sediul întreprinderii a fost deteriorat, șeful poliției din regiunea Kharkiv, Vladimir Timoshko, a distribuit pe Facebook.

“În după-amiaza zilei de 16 iulie, satul Korobochkino, orașul Chuguev a căzut sub atacuri inamice. Drept urmare, casele civile și facilitățile de infrastructură au fost avariate. Angajații grupurilor de investigație și operaționale și experții medico-legali au procesat 50 de fapte de distrugere a clădirilor rezidențiale și a altor obiecte din regiune ca urmare a bombardamentelor și incendiilor”, a spus el.

Șeful poliției regionale a adăugat că, datorită informațiilor primite de la rezidenți, gardienii au dus 15 persoane la departamente pentru a verifica posibila lor cooperare cu inamicul.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie, iar autoritățile ruse nici măcar nu au declarat război țării noastre. Dușmanii au tras asupra obiectelor militare și civile, în special în regiunea Harkov, au existat victime și răniți.

pe 16 iulie, la ora 03:20, rușii au lansat un atac cu rachete asupra lui Chuguev, ucigând două persoane și rănind încă două.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.