Schroeder a spus că” Kremlinul vrea să găsească o soluție negociată “/foto REUTERS

În a șasea lună de invazie pe scară largă a Rusiei în Ucraina, Al șaptelea Cancelar al Germaniei, fostul șef al Consiliului de Administrație al Rosneft Gerhard Schroeder, care este în relații prietenoase cu președintele țării agresoare Vladimir Putin, a exprimat Occidentului dorințele Federației Ruse cu privire la Ucraina.

Acest lucru este raportat de Stern.

Schroeder a spus că “Kremlinul vrea să găsească o soluție negociată” și aceasta este ” o veste bună.”

Citește și:  Moscova este un oraș minunat: Shredder a mers la o întâlnire cu Putin “Moscova este un oraș minunat”: Schroeder a mers la o întâlnire cu Putin expertul militar a sugerat că Putin are un termen limită pentru războiul împotriva Ucrainei Un expert militar a sugerat că Putin are un termen limită pentru războiul împotriva Ucrainei  un eșalon cu armata belarusă a sosit în Yelsk: ceea ce se știe Un eșalon cu armata belarusă a sosit la Yelsk: ceea ce se știe ex-cancelarul german Schroeder vrea să fie expulzat din partid pentru legături cu Putin ex-cancelarul German Schroeder vrea să fie expulzat din partid pentru legături cu Putin

“Primul succes este acordul de cereale, care, probabil, poate fi extins treptat la o încetare a focului”, a spus el.

Schroeder a menționat că soluțiile pentru Crimeea ocupată de ruși ar putea fi găsite în timp – “poate nu în 99 de ani, ca în Hong Kong, ci în următoarea generație.”

În plus, potrivit prietenului lui Putin, o alternativă la aderarea la NATO pentru Ucraina ar fi “ar putea fi neutralitatea militară, la fel ca în Austria.”

Schroeder a menționat, de asemenea, că pentru Donbass “trebuie să găsim o soluție bazată pe modelul cantonal elvețian.”

războiul din Ucraina și prietenia lui Schroeder cu Putin:

Schroeder, care a condus guvernul German din 1998 până în 2005, a fost criticat de mulți ani pentru munca sa în companiile de stat rusești și prietenia cu președintele rus Vladimir Putin.

Pe fondul războiului pe scară largă dezlănțuit de Rusia împotriva Ucrainei, presiunea asupra lui s-a intensificat. La sfârșitul lunii mai, Schroeder a fost privat în Germania de unele dintre privilegiile de care se bucura ca fost cancelar. În special, biroul său a fost închis, ale cărui costuri de personal numai în 2021 s-au ridicat la peste 400 de mii de euro de la trezoreria statului. Cu toate acestea, politicianul în vârstă de 78 de ani are încă dreptul la protecție personală și la pensie.

După aceea, Schroeder a decis să demisioneze din funcția sa la Rosneft și, ulterior, a declarat că nu va accepta o ofertă de a se alătura consiliului de administrație al monopolistului rus Gazprom.

Cu toate acestea, după cum a raportat ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung, Schroeder vrea să păstreze legătura cu Putin, chiar și în ciuda invaziei rusești a Ucrainei. Fostul cancelar a spus că nu crede în sfârșitul războiului cu ajutorul armelor și este nedumerit de furnizarea de arme Ucrainei.

SPD ia în considerare acum excluderea lui Schroeder din partid. O decizie pe această temă este așteptată în următoarele trei săptămâni.

La 10 iulie, fostul cancelar german Schroeder a declarat că nu consideră necesar să refuze comunicarea cu președintele rus Vladimir Putin.

pe 26 iulie 2022, Schroeder a mers la Moscova pentru a se întâlni cu Putin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.