Ucraina are nevoie de RZSO/foto flickr.com/39955793@N07 Ucraina are nevoie de RZSO/foto flickr.com/39955793@N07

Acum, Ucraina se confruntă cu o serie de ținte de arme din cauza invaziei pe scară largă a Federației Ruse. În primul rând, vorbim despre obținerea MLRS.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov.

Deci, în primul rând, este necesar să se obțină o cantitate semnificativă de MLRS și muniție în stil NATO pentru acestea și să se asigure înlocuirea completă a unor calibre existente în stil sovietic cu platforme care sunt comune în țările NATO și sunt prevăzute cu muniție.

În plus, pentru a crește eficiența pe câmpul de luptă, a remarcat Reznikov, este necesar să se convină cu partenerii cu privire la trecerea la livrări nu sub formă de platforme separate, ci sub formă de unități integrale care sunt imediat gata să îndeplinească sarcini de luptă.

“Pentru a atrage sute de unități de vehicule blindate grele, fără de care este imposibilă o contraofensivă eficientă”, a menționat ministrul Apărării al Ucrainei o altă sarcină.

De asemenea, a continuat el, Ucraina are nevoie pentru a obține avioane de luptă și de apărare aeriană/sisteme de apărare antirachetă pentru a proteja cerul.anterior,s-a raportat că Statele Unite au trimis un alt lot de obuziere M777 ca parte a unui pachet de asistență militară către Ucraina pentru a lupta împotriva ocupanților ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.