trupele mercenare sunt mai motivate/Foto facebook.com/GeneralStaff.ua Trupele mercenare sunt mai motivate/Foto facebook.com/GeneralStaff.ua

în zona Popasnaya, Rusia a implicat o companie militară privată”Liga”.

expertul militar Oleg Jdanov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat Radio NV.

“Acesta este fostul Wagner, redenumit Liga. Aceștia sunt mercenari obișnuiți care sunt angajați de Rusia pentru o plată separată și desfășoară în principal operațiuni de asalt. Și în timpul atacurilor asupra pozițiilor noastre, ce fac? Ei au lăsat militarii obișnuiți ai Forțelor Armate ale Federației Ruse să meargă înainte și pe umeri, în spatele lor se urcă în fortărețele noastre și apoi încep operațiunile de asalt. Aceasta este tactica lor de acțiune”, a spus Jdanov.

Citește și:  turn neașteptat: jurnaliștii au aflat că Putin este pregătit pentru operație O întorsătură neașteptată: jurnaliștii au aflat că Putin este pregătit pentru o operațiune în Regiunea Luhansk, soldații brigăzii 24 au distrus BRDM-2 cu o lovitură vizată (video) În Regiunea Luhansk, soldații brigăzii 24 au distrus BRDM-2 cu o lovitură bine orientată (video)  luptătorii ucraineni au arătat cum distrug echipamentele inamice din regiunea Kherson cu o singură lovitură precisă Luptătorii ucraineni au arătat cum distrug echipamentele inamice din Regiunea Herson cu o singură lovitură precisă

Potrivit expertului militar, mercenarii folosesc armata rusă ” ca scut uman pentru a ajunge la pozițiile noastre.”

el a menționat, de asemenea, că trupele mercenare sunt mai motivați.

“Datorită faptului că sunt mai motivați financiar în acest război, ei luptă mai profesional, spre deosebire de luptătorii obișnuiți sau soldații contractuali din părți ale Forțelor Armate ale Federației Ruse… echipamentele și armele lor sunt mult mai bune decât cele ale personalului militar obișnuit.

Războiul din Ucraina:

 Pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei.pe 12 martie, Președintele Vladimir Zelenski a anunțat că 1.300 de soldați ucraineni au fost uciși în 16 zile de război pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei.

La 1 iunie 2022, Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a declarat că 60-100 de soldați ucraineni mor pe front în fiecare zi. El a menționat că încă 500 de luptători sunt răniți în fiecare zi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.