falsGeneralul a evaluat perspectiva unui război nuclear în Ucraina/foto de REUTERS

dictatorul rus Vladimir Putin este gata să meargă pentru scenarii nucleare și chimice în Ucraina, dar el este încă reținut de mediu și frică.

Acest lucru a fost declarat de fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko într-un interviu acordat lui OBOZREVATEL.

“Putin, în principiu, este gata să facă acest lucru, dar îi este frică. Frică de el însuși, frică de mediu. Mediul pune presiune asupra lui și nu respinge opțiunea de a-l îndepărta. Dacă pierde, cu siguranță va fi înlăturat”, a spus Romanenko.

Generalul a clarificat că a fost cel puțin o eliminare politică, deși nici el nu a respins-o pe cea fizică. Potrivit lui, Putin înțelege acest lucru, așa că își reține ambițiile nucleare pentru moment.

amenințarea unui atac nuclear: ceea ce este cunoscut

Anterior, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a sugerat indirect că, în viitor, Rusia ar putea folosi arme nucleare împotriva Ucrainei. Și vicepreședintele Consiliului de securitate rus, Dmitri Medvedev, a amenințat țările occidentale cu război nuclear.

Citește și:  arme nucleare tactice: ce este și cum este diferit de strategic Arme nucleare tactice: ce este și cum este diferit de strategic  expertul militar a evaluat perspectiva unui atac nuclear rus asupra Ucrainei Expert militar a evaluat perspectiva unui atac nuclear rus asupra Ucrainei  expertul a spus cum să prevină o grevă nucleară a Federației Ruse Expertul a spus cum este posibil să se prevină o grevă nucleară a Federației Ruse expertul a explicat ce ar trebui să se întâmple cu armata rusă pentru a pune capăt războiului din Ucraina Expertul a explicat ce ar trebui să se întâmple cu armata rusă pentru a pune capăt războiului din Ucraina este imposibil să excludem utilizarea armelor nucleare tactice într – un oraș separat din Ucraina-expert Este imposibil să se excludă utilizarea armelor nucleare tactice într – un oraș separat din Ucraina-expert

Potrivit lui Vladimir Zelensky, amenințarea unei greve nucleare există. Damon Wilson, președinte și CEO al Fundației Naționale americane pentru Democrație, deține o poziție similară.

Acum, Potrivit informațiilor ucrainene și străine, Federația Rusă nu își pregătește rachetele cu focoase nucleare. Statele Unite și Marea Britanie au informat deja Rusia despre un răspuns instantaneu în cazul utilizării armelor nucleare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.