eșecurile strategice ale Kremlinului sunt legate nu numai de politica internă, ci și de sancțiunile occidentale/foto REUTERSEșecurile strategice ale Kremlinului sunt legate nu numai de politica internă, ci și de sancțiunile occidentale/foto de REUTERS

În a patra lună a invaziei militare pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, țara ocupantă însăși a redus la zero superioritatea cantitativă a armatei sale față de AFU.

Acest lucru este menționat în materialul de Politică Externă.

Potrivit publicației, refuzul președintelui agresor Vladimir Putin de a declara mobilizarea în Rusia și de a numi războiul un război, și nu o “operațiune specială”, privează agresorul de avantaje pe câmpul de luptă.

Citește și:  Statul Major General a arătat noi date despre pierderile inamice în timpul zilei Statul Major General a arătat noi date despre pierderile inamice pe zi Arestovich: Kremlinul este pregătit pentru o luptă lungă-să se uzeze (video) Arestovich: Kremlinul este pregătit pentru o luptă lungă – la uzură (video) Lose: mass - media a povestit cum îngropă armata rusă (video) “Poternet”: mass-media a spus cum armata rusă este îngropată (video) teroristul Girkin a povestit despre noile eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina Terorist Girkin a spus despre noi eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina

Potențial, mobilizarea ar permite Rusiei să aducă mii de soldați pe câmpul de luptă. Oficialii americani tind să creadă că Putin nu dorește să plătească un preț politic și să suporte riscuri reputaționale pentru recunoașterea pierderilor reale ale armatei sale.

 “Trupele rusești au depășit adesea forțele ucrainene în bătăliile de luni de zile din Donbas cu un raport de mai mult de trei la unu. Kremlinul a confiscat cea mai mare parte a regiunii Luhansk, care părea o schimbare în impulsul războiului. Dar refuzul de a trimite trupe suplimentare pe front neagă avantajele Rusiei”, se spune în articol.

Recrutarea secretă a soldaților pentru a compensa pierderile suferite de armată continuă, dar, de regulă, fără succes. Interlocutorul Politicii Externe din structura europeană de securitate a vorbit despre eșecul unei campanii de mobilizare nerostită în regiunea Murmansk.

După cum spune articolul, eșecurile strategice ale Kremlinului sunt legate nu numai de politica internă, ci și de sancțiunile occidentale. Tranziția Rusiei la un război de artilerie în Donbas este cauzată de epuizarea stocurilor de arme moderne de precizie din cauza consumului ridicat și a incapacității de a se reface sub sancțiuni.

al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse:

La 4 mai 2022, Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a prezentat al șaselea pachet de sancțiuni ale UE împotriva Federației Ruse, inclusiv embargoul petrolier și deconectarea Sberbank de la SWIFT.

Ungaria se opune introducerii unei interdicții privind furnizarea de petrol rusesc.

Pe 29 mai, Bloomberg, citând surse, a raportat că Comisia Europeană propune ca țările UE să refuze să importe petrol rusesc pe mare, amânând în același timp restricțiile privind importul său din conducta cheie Druzhba.

Ulterior, Uniunea Europeană a convenit asupra unui embargo parțial asupra petrolului rusesc.

Acordul care interzice exportul de petrol rusesc către UE se referă la mai mult de 2/3 din importurile de petrol din Rusia, reducând o sursă semnificativă de finanțare pentru mașina sa militară.

În plus, noul pachet de sancțiuni Europene include deconectarea Sberbank rusă de la sistemul interbancar internațional SWIFT, blocarea difuzării a încă trei radiodifuzori de stat ruși în UE, precum și impunerea de sancțiuni celor responsabili pentru crimele de război din Ucraina.

La 1 iunie 2022, președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că până la sfârșitul anului 2022, Uniunea Europeană va reduce importurile de petrol rusesc cu 92%. Macron a menționat că, de asemenea, nu exclude un embargo asupra livrărilor de gaze către UE din Rusia.

Pe 2 iunie, analistul economic Mikhail Krutikhin a spus că Rusia vorbește despre închiderea rafinăriilor de petrol. În aceeași zi, președintele american Joe Biden a declarat că SUA și UE discută despre posibilitatea achiziționării petrolului rusesc la un preț sub piață.

la 3 iunie, UE a aprobat în cele din urmă al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.