Pe unele secțiuni ale frontului artileriei ruse de 10 ori mai mult decât Ministerul ucrainean/foto al Apărării din UcrainaPe unele secțiuni ale frontului, artileria rusă este de 10 ori mai mult decât ucraineană/foto Ministerul Apărării al Ucrainei

pe unele secțiuni de artilerie rusă este de 10 ori mai mult decât ucraineană.

Acest lucru a fost anunțat pe Twitter de consilierul șefului biroului președintelui, Mikhail Podolyak.”raportul artileriei ruse și ucrainene în unele zone este de 10 la 1″, a menționat el.

Citește și:  SUA au anunțat numărul de obuziere, Javelin și Stinger pe care le-au transferat deja în Ucraina SUA au anunțat numărul de obuziere, Javelin și Stinger, pe care le-au transferat deja în Ucraina marinarii ucraineni au arătat utilizarea eficientă a mortarului American M224 (video) Marinarii ucraineni au arătat utilizarea eficientă a mortarului American M224 (video) cum va arăta APU pe fundalul armatelor NATO dacă Ucraina primește arme occidentale Cum va arăta APU pe fundalul armatelor NATO dacă Ucraina primește arme Occidentale

potrivit lui Podolyak, linia frontală ajunge la peste 1000 km.

“În fiecare zi primesc mesaje de la apărători:” ne ținem, în picioare, spuneți-mi când să aștept armele?”. Adresez această întrebare participanților la Ramstein. Bruxelles, Așteptăm o decizie”, a subliniat consilierul șefului PO.

După cum știți, la reuniunea Grupului de Contact pentru apărarea Ucrainei (“Ramstein-3”), care este programată pentru astăzi, 15 iunie, la sediul NATO de la Bruxelles, vor participa miniștri ai apărării din aproximativ 50 de țări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.