Sumykhimprom a fost deteriorat recent în regiunea Sumy/REUTERS photo

Regiunea Sumy continuă să sufere de bombardamentele inamice. Noaptea a trecut neliniștită, după” sosirile ” rușilor, un incendiu a început în Trostyanets. Ocupanții nu permit salvatorilor să stingă focul.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare-civile regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“Noapte în regiunea Sumy. Iadul în jurul Trostyanets – focul a continuat toată noaptea, au avut loc lupte și bombardamente. Ca urmare a luptelor, una dintre întreprinderi a luat foc noaptea trecută, este imposibil să stingi focul. Orcii nu lasă serviciul de urgență de stat să stingă focul”, a scris el.anterior, UNIAN a raportat deja că, în regiunea Sumy, ocupanții sunt de conducere ucraineni din casele lor și forțându-le să meargă la Federația Rusă.

“Ei merg acasă, iau telefoane mobile, au luat toate armele de la vânătorii locali… Astăzi ocupă atât școli, cât și case – conduc oamenii în stradă. Ei fac mulți oameni să meargă în Rusia, dar oamenii refuză. Ei încearcă să-i forțeze să facă dispozitive explozive, dar oamenii refuză”, a spus Zhivitsky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.