Alexey Arestovich a povestit despre a treia fază a devastării psihologice din cauza războiului din Ucraina /foto UNIAN

Din cauza războiului din Ucraina cu Federația Rusă, a treia fază a devastării psihologice se strecoară asupra oamenilor.

Sentimentul principal în timpul celei de-a treia faze a devastării psihologice este apatia, a declarat Alexey Arestovich, consilier al șefului biroului președintelui.

“…se strecoară pe labele moi (a treia fază a devastării psihologice – Ed.) … a treia fază se caracterizează prin apatie – principalul … sentimentul este copleșitor – apatie. Aceasta înseamnă o mulțime de lucruri interesante – în primul rând, suntem foarte obosiți, indiferent de modul în care îl întoarceți, indiferent de modul în care o faceți… aproape o lună în acest mod este prea mult pentru orice persoană”, a spus el.

Potrivit lui, al doilea lucru este că frontul a încetinit.

“Pe de o parte, este bine – nu ne atacă, dar pe de altă parte, nu atacăm și, prin urmare, nu există evenimente luminoase care să provoace un val de emoții, adrenalină, să te facă fericit…”, – a spus consilierul șefului OP.

Arestovici a adăugat că războiul din Ucraina ar putea dura cel puțin încă o lună.

“…mai este încă o lună înainte, probabil, plus sau minus – nu mai puțin”, a spus el.

amintiți-vă că trupele ruse au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.