Arestovich a explicat de ce legea marțială va fi extinsă până la sfârșitul verii/screenshot Arestovich a explicat de ce legea marțială va fi extinsă până la sfârșitul verii/screenshot

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici este sigur că războiul cu Rusia este puțin probabil să se încheie până în toamnă. Prin urmare, președintele a prezis prelungirea legii marțiale timp de 90 de zile – până la sfârșitul verii.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat canalului 24 de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

Potrivit lui,” de fiecare dată ” pentru a continua legea marțială timp de 30 de zile este de a da speranțe false pentru ucraineni.

“Este destul de clar pentru mine că este puțin probabil ca acest război să se încheie până în toamnă”, a spus Arestovici.

Consilierul președintelui PO este sigur că este necesar să se efectueze o comunicare onestă cu societatea în timpul războiului. El a adăugat că legea marțială poate fi ridicată în orice moment. Dar poate fi păstrat în zone separate chiar și după victoria în război.

Arestovici a explicat că totul pentru că după război începe restaurarea țării, una dintre sarcinile principale ale acestui proces este eliminarea minelor. El a adăugat că există o mulțime de muniții neexplodate.

“Conform legii mondiale, ziua războiului este de 3 zile de deminare. Acest lucru va continua pentru anii următori. Și chiar și după victorie, va rămâne un anumit pericol, unitățile vor păzi frontiera de stat, nu tot personalul militar se va întoarce imediat la punctele lor permanente de desfășurare”, a remarcat consilierul șefului PO.

Citește și:  a izbucnit o bătălie în melitopolul ocupat, partizanii au aruncat în aer un tren blindat-media O bătălie a izbucnit în Melitopol ocupat, “partizanii” au aruncat în aer un tren blindat-media în regiunea Zaporozhye, invadatorii au început să spargă bancomatele În regiunea Zaporozhye, invadatorii au început să spargă ATM-urile rușii întăresc gruparea trupelor pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye - Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina Rușii întăresc gruparea trupelor pentru ofensiva din regiunea Zaporozhye – Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în OK Yug a spus despre noile pierderi grele ale ocupanților În OK ” Yug ” a spus despre noile pierderi grele ale ocupanților  trupele rusești au început să se mute în apărare-Arestovich (video) trupele rusești au început să se mute în apărare – Arestovich (video)

Anterior, Arestovici a spus că natura războiului din Ucraina nu se schimbă în favoarea inamicului. În curând, ocupanții ruși din unele zone își vor pierde capacitatea de a ataca și se vor concentra pe a merge în defensivă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *