trupele ucrainene sunt în măsură să dețină Kramatorsk și Slavyansk , colonelul crede/foto ua.depositphotos.com trupele ucrainene sunt capabile să dețină Kramatorsk și Slavyansk , crede colonelul/foto ua.depositphotos.com

Ucraina va deține orașele Slavyansk și Kramatorsk din regiunea Donetsk, are șanse foarte mari de acest lucru.

Principalele greve ale sistemelor americane de artilerie rachetă HIMARS se concentrează pe această direcție în regiunea Donetsk și în direcția Kherson, a declarat colonelul de rezervă, expertul militar Oleg Zhdanov în timpul unui interviu cu fondatorul publicației “Gordon” – jurnalistul Dmitry Gordon.

Expertul a menționat că, datorită capacității de a lovi spatele inamicului pe o rază de cel mai apropiat 50 km, trupele ucrainene au paritate în confruntarea cu focul cu artileria inamică.

“…Cred că vom organiza aceste orașe (Slavyansk și Kramatorsk – Ed.). Avem toate șansele. Acum, apropo, a apărut o hartă foarte bună în rețea, unde sunt demonstrate toate hiturile lui HIMARS și analogii săi, iar lista a fost răspândită pe date. Analize foarte bune. Deci, principalele atacuri ale lui HIMARS se concentrează pe această direcție în regiunea Donetsk și în direcția Kherson…”,- a remarcat interlocutorul.

Amintiți-vă că trupele rusești, fără a declara război, au invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie, pentru a “proteja” locuitorii din Donbass. Oponenții au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul statului nostru.

numai în Mariupol, Regiunea Donetsk, mai mult de 20 de mii de oameni au murit din cauza invadatorilor. Dușmanii au bombardat Slavyansk și Kramatorsk, au existat victime, victime și distrugeri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *