șapte coridoare umanitare au lucrat astăzi în Ucraina, Irina Vereshchuk a raportat/foto UNIAN

Viceprim-ministru-Ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar din Ucraina Iryna Vereshchuk constată că șapte din cele nouă coridoare umanitare au lucrat astăzi.

ea a spus acest lucru în mesajul ei video postat pe canalul Telegram al biroului președintelui Ucrainei.

Potrivit oficialului, în regiunea Harkov, din cauza încălcării regimului tăcerii de către ocupanți, activitatea coridoarelor pentru livrarea ajutorului umanitar către Balakleya și Izyum a fost întreruptă.

“Pentru mâine lucrăm la rute pentru livrarea de ajutor umanitar în orașele din regiunile Herson, Kharkiv și Luhansk. Și pregătim, de asemenea, coridoare umanitare pentru evacuarea oamenilor din orașele din regiunea Kiev”, a spus Vereshchuk.

Ea a reamintit, de asemenea, că linia telefonică a Biroului Național de informații funcționează non-stop.

“Prin numerele 1648 și 044 287 81 65. Aceste numere sunt folosite pentru a primi informații despre persoane dispărute și prizonieri, atât militari, cât și civili”, a spus reprezentantul guvernului.

amintiți-vă că dimineața devreme pe 24 februarie, trupele ruse au intrat în Ucraina. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Mariupol. Mai târziu, inamicul a înconjurat orașul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.