Regiunea Luhansk rămâne complet dezactivată /foto UNIANRegiunea Luhansk rămâne complet dezactivată/foto UNIAN

În Regiunea Luhansk, activitatea ultimei stații de distribuție a gazelor a fost oprită. Acum, pe lângă lipsa apei și a luminii, zona este complet lăsată fără gaz.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Activitatea ultimei stații de distribuție a gazelor din Regiunea Luhansk a fost oprită, de acum înainte regiunea este complet fără combustibil albastru, un angajat al acestei stații de distribuție a gazelor a fost rănit”, a spus el.

Începând cu 24 mai, a adăugat Gaidai, 36 de mii de abonați din trei așezări au rămas cu gaz în regiunea Luhansk, iar resturile de combustibil albastru din conductele principale ar fi suficiente pentru o lună și jumătate.

“Acum nu există gaz peste tot. Datorită bombardării în zona ultimei stații de distribuție a gazelor supraviețuitoare, un angajat care a efectuat ajustarea automatizării a fost supus akubarotraumei. Din cauza acestor atacuri ale armatei ruse, benzinăria specificată a încetat să funcționeze, ceea ce a dus la lipsa alimentării centralizate cu gaz în aceste așezări”, a explicat șeful OVA.

Ca și până acum, a subliniat el, regiunea rămâne complet dezactivată. De asemenea, nu există o alimentare centralizată cu apă. Apa pentru nevoile populației este livrată de salvatori.

Anterior, Serghei Gaidai a raportat că aproximativ 10% din teritoriul regiunii Luhansk se află sub controlul ucrainean.

între timp, locuitorii din Regiunea Donețk au fost, de asemenea, avertizat că întreaga regiune ar putea fi lăsat fără gaz.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.