un alt depozit de muniție al armatei de ocupație Ruse ar fi putut fi aruncat în aer în oraș/foto: screenshot în oraș ar fi putut arunca în aer un alt depozit de muniție al armatei de ocupațieRețeaua raportează explozii în Luhansk ocupat. Potrivit rapoartelor de pe rețelele de socializare, un alt depozit de muniții al armatei ruse de ocupație a fost aruncat în aer în oraș.

mass-media rusă, la rândul său, raportează că sistemul de apărare aeriană a doborât un “Dot-U” în oraș.

Amintiți-vă că ieri, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, a raportat că inamicul a pierdut un alt depozit de muniție în Luhansk ocupat de Rusia. 

“Rapoartele despre pierderea depozitelor obișnuite de muniție de către ocupanți sunt primite zilnic. Ultimul este din Lugansk. Aprovizionarea cu muniție a pozițiilor lor a fost întreruptă, dar aceste pierderi nu au atins încă limita critică – rușii au prea multe rezerve”, a spus Gaidai. 

Tot noaptea trecută, o serie de explozii au tunat la depozitele BC invadatorilor din Novaya Kakhovka. Localnicii au spus că focul din pozițiile trupelor rusești a fost probabil cauzat de o lovitură de rachetă.

Ulterior, aceste informații au fost confirmate de secretarul de presă al Ova Odessa, Sergey Bratchuk, și de consilierul șefului Ova Kherson, Sergey Khlan.

Mass-media rusă a scris că APU a distrus un depozit cu “salpetru” cu rachete cu rază lungă de acțiune ale HIMARS MLRS. În același timp, propagandiștii au susținut că lovitura a fost provocată unui cartier rezidențial. 

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.