în Odesa auzit sunetele de explozii/foto REUTERS

Ca urmare a bombardamentelor de dimineață de la artileria navală rusă din Odessa, mai multe gospodării au fost avariate.

Din fericire, nu există decese. Acest lucru a fost anunțat de vorbitorul sediului operațional al administrației militare Regionale Odessa, Serghei Bratchuk.

el a menționat că devreme în această dimineață inamicul a tras pe teritoriul ucrainean.

În același timp, Bratchuk a adăugat că în acest fel trupele rusești exercită presiuni psihologice asupra luptătorilor ucraineni.

“Fotografiere (inamic-UNIAN) – toate în adăpost! Răspundem – zdrențele zboară din ele!”,- a spus Bratchuk.

Astăzi, cetățenii și locuitorii din suburbii au auzit sunete de explozii, focuri de armă. A fost emisă o alertă aeriană. Pe rețelele de socializare, martorii oculari au scris că au văzut două nave inamice în Marea Neagră Odessa, dintre care una a început apoi să fumeze. Nu se știe încă dacă există distrugeri și victime de partea noastră.

reamintim că Rusia a intrat în Ucraina în dimineața devreme din 24 februarie.

Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Odessa.

Pe 13 martie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a avertizat că ocupanții se pregătesc pentru o aterizare în Odessa și în regiune.

pe 16 martie, mass-media a aflat că navele de debarcare ale Marinei ruse se apropiau de coasta Odesei. Potrivit jurnaliștilor, cel puțin 14 nave rusești se îndreptau spre teritoriul ucrainean.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.