ocupanții au calculat greșit când au planificat un atac asupra Ucrainei/foto de REUTERSOcupanții calculat greșit atunci când au planificat o ofensivă împotriva Ucrainei/foto de REUTERS

După ce a lansat o invazie militară pe scară largă a teritoriului Ucrainei independente, Rusia a calculat greșit, pariind pe o ofensivă a tancurilor.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

“Din anumite motive, rușii au crezut că tancurile au stat la baza ofensivei, deoarece au o cantitate imensă de echipament și infanterie (armata rusă este de 2 milioane de soldați). Cum ar fi, aruncăm 300 de tancuri și pătrundem la Kiev. Adică, au crezut că, după standardele celui de – al Doilea Război Mondial, vor merge în ofensivă cu un “pumn de șoc” – cu tancuri în față și infanterie în spate”, a remarcat expertul.

Potrivit expertului, armele antitanc au ajutat forțele armate ale Ucrainei să spargă toate planurile ocupantului.

“Cu toate acestea, dacă în 2014 armata ucraineană nu avea de fapt arme antitanc occidentale, Federația Rusă ar putea folosi în continuare tancurile în mod eficient. Și acum s-a dovedit că, dacă un infanterist ucrainean are un lansator de grenade Occidental, el împușcă calm acel tanc rus”, a remarcat expertul.

Citește și:  sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată: dezvăluirile unui voluntar care a fost capturat în Butch “Sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată”: dezvăluiri ale unui voluntar care a trecut prin captivitate în Butch  expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expertul militar a numit cel mai slab punct din armata invadatorului un expert militar a explicat de ce SUA nu va da luptători Ucraina acum Un expert militar a explicat de ce Statele Unite nu va da Ucraina luptători acum

războiul din Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.