Chernomorneftegaz a fost selectat ilegal de Rashists /photo UNIANChernomorneftegaz a fost selectat ilegal de Rashists/photo UNIAN

Forțele speciale ruse au desfășurat unități marine și forțe speciale pe platformele de foraj ocupate din Chernomorneftegaz. Armata rusă continuă să fie pe platforme până în prezent.

Acest lucru a fost raportat de expertul militar Pavel Lakiychuk pentru “timpul prezent”.

“La început, rușii s-au temut că Ucraina își va lua proprietatea înapoi. Pe lângă pușcașii marini, există și o brigadă de nave navale cu rachete de serviciu, care asigură protecție pentru această zonă, precum și nave de patrulare FSB. În 2016, Federația rusă și-a dat seama că acest obiect ar putea fi folosit mai rațional, așa că a instalat echipamente de supraveghere aeriană și subacvatică pe ele”, spune expertul.

specialistul a menționat că sistemele sonare au fost instalate pe “turnurile Boiko”.

“Acest lanț de puncte de supraveghere formează un sistem unificat de monitorizare a situației aeriene și subacvatice din partea de nord – vest a Mării Negre-astfel, rușii nu controlează doar această zonă, ci pot reacționa rapid și lansa lovituri aeriene și rachete”, a adăugat Lakiychuk.

Amintiți-vă că” turnurile ” sunt aprinse, flacăra s-a răspândit în fântână.

lovitură la “Boiko towers”: ceea ce este cunoscut

Apărătorii Ucrainei au lovit platformele de foraj ale Chernomorneftegaz însușite de Rusia, care sunt numite și “turnuri Boiko”. Acum, ocupanții nu vor putea extrage gaze în Ucraina Marea Neagră.

în Rusia, ei au început deja să toarne amenințări la adresa Ucrainei pentru lovirea “Boiko towers”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.