t.me/uniannet

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat atacurile aeriene asupra Luțk și Ivano-Frankivsk, comise în dimineața, 11 martie.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe site-ul serviciului de presă.

La 11 martie, armele de înaltă precizie cu rază lungă de acțiune au lovit obiectele infrastructurii militare din Ucraina.

aerodromurile militare din Lutsk și Ivano-Frankivsk au fost scoase din acțiune.

După cum a scris UNIAN, teroriștii ruși au atacat Dnipro, Lutsk și Ivano-Frankivsk din cer vineri dimineață.

Potrivit informațiilor preliminare, o persoană a fost ucisă în timpul raidului aerian al ocupanților din Nipru. Bombele au lovit teritoriul din apropierea grădiniței orașului și a unei clădiri înalte, precum și a unei clădiri cu două etaje a unei fabrici de încălțăminte.

În timpul atacului de pe aeroportul Vinnytsia, teroriștii ruși au ucis 9 persoane, dintre care 5 erau civili.

Începând cu 2 martie, Serviciul de urgență de Stat a raportat un număr aproximativ de decese civile din acțiunile ocupanților, dar numărul exact al victimelor atacului rus este necunoscut din cauza intensității ridicate a luptelor.

În teritoriile ocupate temporar, rușii continuă să terorizeze populația locală: bombardarea, blocarea ajutorului umanitar și evacuarea și chiar execuțiile.

Rusia însăși neagă că intră în obiecte civile și justifică atrocitățile armatei sale în orice mod posibil. Așadar, pe 10 martie, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, comentând bombardarea unei maternități din Mariupol, a declarat că, potrivit Ministerului Apărării, baza batalionului Azov se afla în clădire.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.