Rusia continuă să controleze Marea Azov pentru a exporta cereale furate/foto navy.ro Rusia continuă să controleze Marea Azov Marea pentru a exporta cereale furate/foto navy.ro

Comandamentul rus a mutat un număr semnificativ de nave de război de la Sevastopol ocupat la Novorossiysk.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Odessa Ova Serghei Bratchuk cu referire la informațiile primite de la Marina. 

Inamicul continuă, de asemenea, să controleze comunicațiile maritime în Marea Azov, cu scopul de a exporta ilegal produse confiscate în regiunile Donetsk și Zaporozhye.

Serviciul de luptă al navelor Federației Ruse a fost efectuat în zone sigure împotriva rachetelor din zona de acoperire a sistemelor de apărare aeriană de coastă, cât mai aproape de coastă.

Citește și:  Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a spus unde invadatorii au fost respinși și au fugit Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a spus unde invadatorii au fost respinși și au fugit un om uitat de istorie: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev despre Judecata de apoi “Un om uitat de istorie”: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev cu privire la”judecata de apoi”  O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopolul ocupat (foto) O navă mare de aterizare a Flotei Baltice a fost reperat în ocupat Sevastopol (foto)

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării. Potrivit Statului Major General, pe 16 iulie, forțele ucrainene au respins încercările inamicului de a asalta direcțiile Slavyansk și Bakhmut.

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să distrugă în mod eficient depozitele de muniții inamice din teritoriile ocupate. Pentagonul consideră că ofensiva Federației Ruse a încetinit semnificativ din cauza utilizării sistemelor HIMARS de către Ucraina.

Cu o zi înainte, ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a ordonat ocupanților să intensifice luptele în “toate direcțiile”, pe care jurnaliștii de la New York Times le-au evaluat ca un semnal al tranziției Rusiei la o fază mai agresivă a războiului.

în același timp, potrivit analiștilor de la Institutul pentru studiul războiului, Putin a dat ordinul de a captura Harkov, după cum reiese din intensificarea bombardarea regiunii de către trupele rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.